top of page

Tρόποι αποστολής

Οι επιλογές αποστολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης, την ώρα της αγοράς σας και τη διαθεσιμότητα των ειδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που βλέπετε στο site μας φέρουν στην περιγραφή το χαρακτηριστικό χειροποίητα. Επίσης όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο site μας αποτελούν δείγματα προϊόντων που είτε έχουμε δημιουργήσει ως δείγματα, είτε έχουμε φτιάξει για λογαριασμό προηγούμενων παραγγελίων. Αυτό σημαίνει πως έχουν κατασκευασθεί ή έχουν φιλοτεχνηθεί από εμάς κατά παραγγελία για εσάς. Όπως κάθε χειροποίητο αντικείμενο τέχνης, κάθε ένα από τα προϊοντα μας είναι μοναδικό και φέρει τα δικά του χαρακτηριστικά. Έτσι, καθώς κάθε φορά φτιάχνουμε εκ νέου το είδος που θα μας παραγγείλετε, μπορεί το προϊόν που θα λάβετε να φέρει αμυδρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το αρχικό δείγμα του site σε ότι αφορά τις αποχρώσεις, το εικαστικό κοκ. Γνωρίζοντας αυτό, όσο πιο συγκεκριμένοι είστε σε αυτό που θέλετε να παραλάβετε, όταν κάνετε την παραγγελία, τόσο πιο πολύ θα μας βοηθήσετε να ετοιμάσουμε το προϊόν όπως ακριβώς το θέλετε. Άλλωστε, θα χαρούμε πολύ να ετοιμάσουμε το προϊόν βάσει των δικών σας αναγκών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα που προκύπτουν με εκτύπωση/ ανατύπωση όπως είναι τα προσκλητήρια, τα κουτάκια μπομπονιέρες κοκ. σχεδιάζονται από συνεργαζόμενους γραφίστες με την δική σας καθοδήγηση και η τελική τους μακέτα αποστέλεται ηλεκτρονικά σε εσάς για τον τελικό έλεγχο και έγκριση. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για τα κείμενα και τα στοιχεία που αναγράφονται επάνω από την στιγμή που θα δοθεί η δική σας έγκριση εκτύπωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Στις τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής.

Εάν σε ένα προϊόν δεν βλέπετε να αναγράφεται κάποια τιμή αλλά, αντ’ αυτού, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το προϊόν, συμβαίνει γιατί κάποια προϊόντα έχουν πολλές παραμέτρους, που επηρεάζουν το τελικό κόστος, και καλό θα ήταν να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να συζητήσουμε τις διάφορες εκδοχές για να μπορέσετε να έχετε μία αντιπροσωπευτική εικόνα κόστους.

Τη στιγμή που επεξεργαζόμαστε την αγορά σας, θα σας δείξουμε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, το κόστος και την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Πιθανές επιλογές παράδοσης:

ΕΛΛΑΔΑ

  • Με Speedex για δέματα μικρών διαστάσεων. Οι χρεώσεις, για δέματα μέχρι 3 κιλά βάρος, είναι: 3,5€ για παράδοση εντός Ελλάδας. Για δέματα άνω των 3 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση +1,20€/ κιλό                         

  • Με την Μεταφορική  για δέματα μεγάλων διαστάσεων. Η χρέωση αποστολής για δέματα με μεταφορική, εντός Ελλάδας είναι 12€/ δέμα εκτός από τα βαπτισικά πακέτα όπου η χρέωση είναι 16€ (2 δέματα). Η παραλαβή γίνεται κατ’ οίκον σε περιοχές που η μεταφορική παρέχει την υπηρεσία ή από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ποικίλλει μεταξύ 3-5 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.

Οι περίοδοι που αναφέρονται παραπάνω θα επεκτείνονται για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Να έχεις υπόψιν σου ότι οι παραδόσεις γίνονται μόνο σε εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε πιο άμεσα θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω socialmedia ή στο 6948585069.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  1. Αποστολή εντός Ευρώπης (6-7 εργάσιμες ημέρες): 10€

  2. Αποστολή εκτός Ευρώπης(10-14 εργάσιμες ημέρες): 22€

 

Οι παραδόσεις των προϊόντων μας για τις χώρες του εξωτερικού γίνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομίων.

Για τυχόν καθυστερήσεις , την ευθύνη την έχουν οι εκάστοτε μεταφορικές εταιρίες και ως εκ τούτου , η Angels made of dreams, δεν φέρνει καμία ευθύνη.

bottom of page